Смачне і домашнє блюдо від якого не відмовиться і найдосвідченіший гість!
Інгредієнти
- пекінська капуста 1 шт.
- гречка 1 ст.
- м’ясний фарш 300 г
- яйця 1 шт.
- цибуля 3 шт.
- морква 1 шт.
- томатний соус 2 ст. л.
- сметана 4 ст. л.
- петрушка 1 пучок
- кріп 1 пучок
- лавровий лист 1 шт.
- сіль за смаком
- перець за смаком
- сало з м’ясним прошарком 10 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуємо фарш або візьмемо готовий, додамо в нього дрібно нарізану цибулю і полувареную гречку. З пекінської капусти знімемо листя, зріжемо товсті місця. Загорнемо в них фарш, формуючи конвертики. Складемо голубці в форму для запікання. Крок 2
Приготовим соус для заливки голубців. Цибулю і моркву обсмажити. Змішаємо разом томатну пасту і сметану, розведемо водою до потрібного об’єму. Солимо, перчимо і додаємо дрібно посічену зелень кропу і петрушки. Доведемо до кипіння соус і заллємо голубці. Крок 3
Відправляємо в духовку. Готуємо при температурі 180 градусів хвилин 40-45. Крок 4 Підсмажимо цибулю і сало з м’ясним прошарком до золотистого кольору. При подачі голубців додамо сметани і посипаємо цими шкварками. Корисна порада
Щоб листя пекінської капусти були більш м’якими, їх можна покласти в пакет і відправити в мікрохвильовку на 1-2 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!