Перед вами перевірений рецепт швидких голубців з індичкою. Але в цих голубці є таємний інгредієнт – & nbsp; червона сочевиця. Вона робить начинку текстурной і додає виразності смаку.
Інгредієнти
- 1 середній качан савойської капусти
- 500 г фаршу з філе індички
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 2 ½ ст. л. червоної сочевиці
- 2 ½ ст. л. довгого рису
- 1 невеликий пучок петрушки
- ½ ч. Л. сушеного чебрецю або базліка
- мелений чорний перець
- сіль
Покроковий рецепт приготування
З капустини видалити верхні листки. Листя навколо качана підрізати гострим ножем і акуратно відокремити від качана.
Приготувати фарш. Цибулю і часник очистити, порубати якомога дрібніше. Петрушку помити, листя порубати. У мисці з'єднати фарш, цибулю, часник, рис, петрушку, сочевицю і чебрець, добре перемішати. Посолити і поперчити трохи сильніше, ніж за смаком.
Загорнути начинку в листя капусти. У великій каструлі закип'ятити воду, поставити в неї вставку для варіння на пару і викласти голубці в один шар. Варити на середньому вогні під кришкою 15-20 хвилин. Подавати гарячими.
Голубці також можна приготувати в електричній пароварці або згасити в каструлі з товстим дном в невеликій кількості овочевого бульйону.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!