Голубці З індичкою

Перед вами перевірений рецепт швидких голубців з індичкою. Але в цих голубці є таємний інгредієнт – & nbsp; червона сочевиця. Вона робить начинку текстурной і додає виразності смаку.

 Голубці З індичкою

Інгредієнти

  • 1 середній качан савойської капусти
  • 500 г фаршу з філе індички
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ½ ст. л. червоної сочевиці
  • 2 ½ ст. л. довгого рису
  • 1 невеликий пучок петрушки
  • ½ ч. Л. сушеного чебрецю або базліка
  • мелений чорний перець
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

З капустини видалити верхні листки. Листя навколо качана підрізати гострим ножем і акуратно відокремити від качана.

Приготувати фарш. Цибулю і часник очистити, порубати якомога дрібніше. Петрушку помити, листя порубати. У мисці з'єднати фарш, цибулю, часник, рис, петрушку, сочевицю і чебрець, добре перемішати. Посолити і поперчити трохи сильніше, ніж за смаком.

Загорнути начинку в листя капусти. У великій каструлі закип'ятити воду, поставити в неї вставку для варіння на пару і викласти голубці в один шар. Варити на середньому вогні під кришкою 15-20 хвилин. Подавати гарячими.

Голубці також можна приготувати в електричній пароварці або згасити в каструлі з товстим дном в невеликій кількості овочевого бульйону.

0/5 (0 Reviews)