глазуровані ОКОРОК

глазуровані ОКОРОК

Інгредієнти

  • 2 кг варено-копченого окосту
  • 1 велика цибулина
  • 1,3 л напівсухого сидру
  • 3 ст. л. коричневого цукру
  • 30 бутонів гвоздики
  • 10 горошин чорного перцю
  • 3 лаврові листки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

глазуровані ОКОРОК

Увіткнути в очищену цибулину 5-10 бутонів гвоздики. Окіст і цибулину покласти в каструлю, додати лавровий лист і перець горошком. Влити 1,2 л сидру і стільки води, щоб повністю покрити м'ясо. Довести до кипіння, знімаючи піну. Закрити каструлю фольгою і варити на слабкому вогні 1,5 ч. Крок 2

 глазуровані ОКОРОК

Влити в кухлик залишився сидр, всипати цукор і варити 5 хв. Крок 3

глазуровані ОКОРОК

З вареного окосту зрізати шкіру, нанести на жир ромбовидні насічки. Покласти м'ясо на деко, в середину кожного ромба увіткнути по бутона гвоздики. Полити глазур'ю і запікати 20-25 хв. при 220 ° С.

0/5 (0 Reviews)