Інгредієнти
- 2 кг варено-копченого окосту
- 1 велика цибулина
- 1,3 л напівсухого сидру
- 3 ст. л. коричневого цукру
- 30 бутонів гвоздики
- 10 горошин чорного перцю
- 3 лаврові листки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Увіткнути в очищену цибулину 5-10 бутонів гвоздики. Окіст і цибулину покласти в каструлю, додати лавровий лист і перець горошком. Влити 1,2 л сидру і стільки води, щоб повністю покрити м'ясо. Довести до кипіння, знімаючи піну. Закрити каструлю фольгою і варити на слабкому вогні 1,5 ч. Крок 2
Влити в кухлик залишився сидр, всипати цукор і варити 5 хв. Крок 3
З вареного окосту зрізати шкіру, нанести на жир ромбовидні насічки. Покласти м'ясо на деко, в середину кожного ромба увіткнути по бутона гвоздики. Полити глазур'ю і запікати 20-25 хв. при 220 ° С.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!