Інгредієнти
- олія соняшникова
- 50 г свинячого фаршу (додати печінку, окіст, петрушку , цибулю-шалот)
- 20 г пророщених паростків сої
- 1 лист тіста філо або тонко розкачане листкового тіста
- листочок м'яти
- соус соєвий
- масло вершкове
- морква – 1 шт
Покроковий рецепт приготування
Морква очистити, нарізати тонкою соломкою, опустити на кілька секунд в киплячу воду, охолодити. Розкачати лист тіста, розрізати його на чотири частини. Кожну чверть аркуша добре змастити вершковим маслом, на край покласти фарш, соломку з моркви, добавітьросткі сої, м'яту і згорнути в трубочку, підвертаючи краю всередину. Розігріти олію, опустити туди рулетики приблизно на одну хвилину, вийняти і дати стекти маслу. Подавати з соєвим соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!