ГАРЯЧІ круасани з сиром І шинкою

ГАРЯЧІ круасани з сиром І шинкою

Інгредієнти

  • 4 круассана
  • 120 г сиру Конте
  • 100 г копченого окосту
  • 20 г моркви
  • 20 г цибулі-шалот
  • 20 г кореня селери
  • 2 г петрушки

Для соусу бешамель:

  • 50 г борошна
  • 300 мл молока
  • 20 г вершкового масла
  • 20 г рослинного масла
  • 1 г мускатного горіха
  • 40 г твердого сиру
  • 5-10 г часникової олії

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для соусу бешамель в сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте рослинне масло, ввести муку і обсмажте її в олії до золотистого кольору. Швидко влийте молоко, доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Додайте в гарячу суміш мелений мускатний горіх, сіль, перець, часникова олія, дрібно посічену петрушку і тертий на дрібній тертці сир. Остудіть до кімнатної температури. Крок 2 Попередньо морква, цибуля шалот і корінь селери наріжте дрібними кубиками і обсмажте на вершковому маслі 2-3 хв. З'єднайте овочі з готовим соусом. Крок 3 Готовий круасан розріжте навпіл не до кінця, всередині змастіть соусом бешамель з пасеруванням з овочів, зверху покладіть окіст, сир Конте, закрийте другою частиною круассана. Наповніть соусом кондитерський мішок, видавіть соус на круасан, посипте тертим сиром, запечіть круасани в духовці при 180 С 4-5 хв.

0/5 (0 Reviews)