Інгредієнти
- 4 круассана
- 120 г сиру Конте
- 100 г копченого окосту
- 20 г моркви
- 20 г цибулі-шалот
- 20 г кореня селери
- 2 г петрушки
Для соусу бешамель:
- 50 г борошна
- 300 мл молока
- 20 г вершкового масла
- 20 г рослинного масла
- 1 г мускатного горіха
- 40 г твердого сиру
- 5-10 г часникової олії
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для соусу бешамель в сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте рослинне масло, ввести муку і обсмажте її в олії до золотистого кольору. Швидко влийте молоко, доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Додайте в гарячу суміш мелений мускатний горіх, сіль, перець, часникова олія, дрібно посічену петрушку і тертий на дрібній тертці сир. Остудіть до кімнатної температури. Крок 2 Попередньо морква, цибуля шалот і корінь селери наріжте дрібними кубиками і обсмажте на вершковому маслі 2-3 хв. З'єднайте овочі з готовим соусом. Крок 3 Готовий круасан розріжте навпіл не до кінця, всередині змастіть соусом бешамель з пасеруванням з овочів, зверху покладіть окіст, сир Конте, закрийте другою частиною круассана. Наповніть соусом кондитерський мішок, видавіть соус на круасан, посипте тертим сиром, запечіть круасани в духовці при 180 С 4-5 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!