Інгредієнти
- хліб (батон, булочки для гамбургера) – 400 г
- шинка – 400 г
- сир пармезан – 300 г
- рубана зелень рути або порошок сухої рути – 1 ч. л . або 1/4 ч. л.
- кетчуп – 1 стакан
- часник – 1 зубчик
- рубана зелень орегано – 1 ч. л.
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Булочки розрізати навпіл, батон нарізати товстими скибочками, злегка обсмажити з обох сторін. Шинку нарізати дрібними кубиками і теж злегка обсмажити. Натерти хліб зверху рубаним часником, викласти шинку, приправити її орегано, рутою і сіллю, полити кетчупом, посипати тертим пармезаном. Запікати в попередньо розігрітій духовці 10 хвилин, поки сир не розтане. Гарячі бутерброди з шинкою і рутою готові.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!