ГАРЯЧІ БУТЕРБРОДИ з шинкою І рутою

Інгредієнти

  • хліб (батон, булочки для гамбургера) – 400 г
  • шинка – 400 г
  • сир пармезан – 300 г
  • рубана зелень рути або порошок сухої рути – 1 ч. л . або 1/4 ч. л.
  • кетчуп – 1 стакан
  • часник – 1 зубчик
  • рубана зелень орегано – 1 ч. л.
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Булочки розрізати навпіл, батон нарізати товстими скибочками, злегка обсмажити з обох сторін. Шинку нарізати дрібними кубиками і теж злегка обсмажити. Натерти хліб зверху рубаним часником, викласти шинку, приправити її орегано, рутою і сіллю, полити кетчупом, посипати тертим пармезаном. Запікати в попередньо розігрітій духовці 10 хвилин, поки сир не розтане. Гарячі бутерброди з шинкою і рутою готові.

0/5 (0 Reviews)