Інгредієнти
- хересний оцет – 50 мл
- 150 г соку, отриманого при приготуванні м'яса
- сіль
- 200 г смаженої свинячої вирізки
- 10 г цибулі
- мед
- 10 г моркви
- 1 гілочка чебрецю
- 3 горошини сичуаньского перцю
- 150 г ананаса
- & # 189; лаврового листа
Покроковий рецепт приготування
Свинячу вирізку приправити спеціями, обсмажити в формі, додати моркву, цибулю, чебрець, лавровий лист, сичуаньский перець, рівномірно розподіливши інгредієнти за формою. Запікати 25-30 хв. в духовці при температурі 180 & # 186; С. Коли м'ясо підрум'яниться, додати трохи води. Ананас нарізати шматочками, злегка обсмажити на вершковому маслі, додати мед, довести суміш до консистенції карамелі і додати хересний оцет. Коли рідина зменшиться в обсязі, додати отриманий при смаженні проціджений сік і поставити нудитися до тих пір, поки ананас не стане досить м'яким. М'ясо нарізати на скибочки товщиною 0,5 см, з яких потім спеціальним пристосуванням вирізати кружальця діаметром 5 см. Чергуючи, нанизати на шпажки скибочки свинини і часточки ананаса, приправити соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!