ГАРБУЗ, фарширована ДИКИМ РИСОМ

Дуже оригінально і незвично подати на стіл гарбуз, фаршировану диким рисом. Це такий універсальний рецепт, що сосотав можна змінювати на свій розсуд. А можна зробити його взагалі вегітаріанскім, додавши більше овочів, або сладкім- начинивши рисом і сухофруктами.

Ситне меню x Інгредієнти

  • гарбуз 1 шт.
  • рис дикий 150 г
  • цибуля 80 г
  • часник 10 г
  • олія оливкова 15 г
  • прованські трави 1 г
  • морква 50 г
  • кедрові горіхи 10 г
  • сушена журавлина 5 г
  • фарш індички 150 г
  • каррі 1 г
  • сіль 3 г
  • перець 1 г
  • вершки 10% 50 г
  • перепелине яицо 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Гарбуз очищаємо від насіння. Натираємо сумішшю солі, перцю, часнику і отпрвляем в духовку на 20-30 хв. при температурі 180 С. Крок 2 Готуємо начинку: На оливковій олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, фарш, морква, сушену журавлину. Кладемо відварений рис, вершки і тушкуємо все разом. Далі додаємо сіль, спеції, горіхи Крок 3 Наповнюємо гарбуз начинкою і відправляємо в духовку на 30 хв. За 5-10 хв. до готовності зверху начинки кладемо сире яицо і запікаємо до готовності.

0/5 (0 Reviews)