Дуже оригінально і незвично подати на стіл гарбуз, фаршировану диким рисом. Це такий універсальний рецепт, що сосотав можна змінювати на свій розсуд. А можна зробити його взагалі вегітаріанскім, додавши більше овочів, або сладкім- начинивши рисом і сухофруктами.
Ситне меню x Інгредієнти
- гарбуз 1 шт.
- рис дикий 150 г
- цибуля 80 г
- часник 10 г
- олія оливкова 15 г
- прованські трави 1 г
- морква 50 г
- кедрові горіхи 10 г
- сушена журавлина 5 г
- фарш індички 150 г
- каррі 1 г
- сіль 3 г
- перець 1 г
- вершки 10% 50 г
- перепелине яицо 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Гарбуз очищаємо від насіння. Натираємо сумішшю солі, перцю, часнику і отпрвляем в духовку на 20-30 хв. при температурі 180 С. Крок 2 Готуємо начинку: На оливковій олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, фарш, морква, сушену журавлину. Кладемо відварений рис, вершки і тушкуємо все разом. Далі додаємо сіль, спеції, горіхи Крок 3 Наповнюємо гарбуз начинкою і відправляємо в духовку на 30 хв. За 5-10 хв. до готовності зверху начинки кладемо сире яицо і запікаємо до готовності.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!