Інгредієнти
- 20 г шинки
- сіль
- яйце – 1 шт.
- 100 г очищених креветок
- цибуля ріпчаста великий
- 30 г борошна
- 0,25 ч. Л. мускатного горіха
- 100 мл рослинного масла для обсмажування
- сухарі панірувальні
- масло вершкове
- 2 ст. л. вершків жирністю 20%
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Шинку нарізати невеликими кубиками, креветки порубати. У сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити цибулю, 3 хв. Додати шинку, борошно і обережно влити вершки. Безперервно помішувати, щоб не було грудок. Додати в соус креветки і тушкувати на слабкому вогні 15 хв. Крок 2
Приправити масу мускатним горіхом, сіллю, меленим чорним перцем, перемішати і дати охолонути. За допомогою двох ложок сформувати з маси галушки. Крок 3
Підготовлені галушки вмочити в злегка збите яйце, потім в сухарі. Смажити в киплячій олії до утворення хрусткої скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!