Інгредієнти
- курячий бульйон – 1,5 л
- бекон – 200 г
- сіль
- гусак – 200 г
- свинина філе – 100 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> качка – 1 шт
Покроковий рецепт приготування
Дрібно нарізати все м'ясо, посолити, провернути через м'ясорубку і прибрати в холодильник на 1 годину. Качку поздовжньо розрізати, зняти шкіру, видалити кістки і жир. На тушку викласти фарш. акуратно згорнути рулетом і перев'язати ниткою. У підігрітий бульйон викласти галантин і варити 1 годину на середньому вогні. Каструлю зняти з вогню, охолодити вміст, поставити в холодильник на ніч. Готовий галантин нарізати скибочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!