Галантином із цесарки з печінкою та грибами

галантином із цесарки з печінкою І ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • 1 цесарка
  • 2 філе грудки цесарки
  • 5 печінок цесарки
  • 2 яйця цесарки, тільки білки
  • 3 середніх білих гриба загальною вагою приблизно 250 г
  • 100 мл вершків жирністю більше 30%
  • 2 гілочки базиліка, тільки листя
  • 1-2 листочка шавлії
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • оливкова олія
  • сіль, мелений білий перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розріжте цесарку уздовж хребта, розкрийте як книгу. Акуратно, підрізаючи м'ясо і не пошкоджуючи шкіру, виріжте хребет і всі кістки. Зріжте трохи м'яса, щоб вийшов рівний пласт на шкірі. Приправте сіллю і перцем. Крок 2 Філе грудки і зрізане м'ясо наріжте, покладіть в чашу блендера або комбайна. Додайте вершки, сіль і перець, подрібніть до однорідності. Крок 3 Білі гриби наріжте невеликими кубиками і обсмажуйте, помішуючи, 7 хвилин в оливковій олії до золотистого кольору. Крок 4 Вийміть гриби, в сковороду підлити масла, обсмажте печінку з обох сторін до легкої скоринки. Влийте оцет, випарити. Перекладіть печінку на дошку, остудіть, наріжте кубиками. Крок 5 Білки збийте в стійку піну, акуратно змішайте з отриманим фаршем. Крок 6 Печінку, гриби і дуже дрібно нарізане листя базиліка і шавлії також покладіть в миску з фаршем, перемішайте. Викладіть цю масу на цесарку, згорніть і зашейте або зав'яжіть. Змастіть з усіх боків маслом. Крок 7 Викладіть цесарку на решітку, встановлену в листі. У деко налийте 1 склянку води. Запікайте в розігрітій до 220 ° С духовці 10 хвилин. Зменшіть температуру до 160 ° С і запікайте 35-40 хвилин, періодично поливаючи соком, що утворюється. Крок 8 Готовий галантин вийміть на блюдо, нещільно накрийте фольгою і повністю остудіть, 2 години.

0/5 (0 Reviews)