Складно пояснити, що таке фейжоада. Перш за все, це традиційне блюдо для Португалії і колишніх колоній країни. За консистенцією нагадує дуже густе пюре, а за смаком & ndash; щось неповторне! Бразильці це блюдо дуже люблять і готують з квасолі, свинини і борошна маніоки в порційних горщиках. Подають з апельсинами і рисом.
Інгредієнти
- 500 г консервованої червоної квасолі
- 200 г копчених свинячих ребер
- часник – 3 зубчики
- 30 г вершкового масла
- 100 г с/копченої ковбаси
- 100 г бекону
- 1 апельсин
- 5-6 скибочок пшеничного хліба
- листя петрушки для подачі
- 150 г вареного білого рису
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля ріпчаста – 1 цибулина
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Квасолю замочити на ніч. Злити воду, знову залити квасоля 2 л холодної води. Крок 2 З реберець зрізати м'ясо, кості покласти в каструлю з квасолею. Варити на несильному вогні 1 ч. Вийняти кістки. Крок 3 Цибулю і часник подрібнити, обсмажити з вершковим маслом до золотистого кольору. Крок 4 М'ясо з реберець порубати, ковбасу і бекон нарізати кубиками. Обсмажувати все 5 хв. на маслі, що залишилося, а потім викласти в каструлю з квасолею. Посолити, поперчити. Крок 5 Долити гарячої води, щоб вона покривала вміст на 3 см. Варити, помішуючи, на слабкому вогні 45 & nbsp; хв. Крок 6 Апельсин нарізати кружальцями. Скибочки хліба обсмажити на грилі. Готову страву посипати дрібно нарізаною петрушкою і прикрасити кружальцями апельсина. Окремо подати білий рис.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!