Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
- яловичина – приблизно 700 г
- ріпчаста цибулина середнього розміру – 1 шт .
- яйце – 1 шт.
- середні баклажани – 2 шт.
- середні цукіні – 2 шт.
- помідори – 2-3 шт.
- невеликий цибуля-порей – 1 шт. < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> червоний солодкий перець – 1 шт.
- жовтий солодкий перець – 1 шт.
- помідори черрі – кілька штук
- масло рослинне – 3 ст. л.
- масло оливкове – 2 ст. л.
- сушений кріп
- сіль, чорний перець
- петрушка для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Баклажани нарізати на тонкі кружальця і замочити в холодній солоній воді під пресом приблизно на 30 хвилин. Потім воду злити, а баклажани промити.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до злегка золотистого кольору.
М'ясо прокрутити разом з обсмаженою цибулею через м'ясорубку, додати яйце, посолити, поперчити за смаку і ретельно вимісити фарш. Сформувати фрикадельки.
Цукіні і помідори нарізати тонкими кружальцями, перець – смужками, цибулю-порей – тонкими кільцями. Помідори черрі розрізати навпіл.
У глибоку форму для запікання налити трохи рослинного масла і викласти всі овочі шарами, залишивши трохи цибулі-порею і помідори черрі. Кожен шар солити і перчити за смаком. Можна додати сушеного кропу.
Зверху укласти фрикадельки, посипати цибулею-пореєм і між ними укласти черрі. Скропити оливковою олією, накрити кришкою або фольгою і запікати в розігрітій до 180 & deg; C духовці близько 1 години. В останні 10 хвилин зняти кришку і запікати по д грилем.
Подавати, прикрасивши зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!