ФРИКАДЕЛЬКИ, ЗАПЕЧЕНІ з овочами

ФРИКАДЕЛЬКИ, ЗАПЕЧЕНІ з овочами

Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

  • яловичина – приблизно 700 г
  • ріпчаста цибулина середнього розміру – 1 шт .
  • яйце – 1 шт.
  • середні баклажани – 2 шт.
  • середні цукіні – 2 шт.
  • помідори – 2-3 шт.
  • невеликий цибуля-порей – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> червоний солодкий перець – 1 шт.
  • жовтий солодкий перець – 1 шт.
  • помідори черрі – кілька штук
  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • сушений кріп
  • сіль, чорний перець
  • петрушка для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Баклажани нарізати на тонкі кружальця і ​​замочити в холодній солоній воді під пресом приблизно на 30 хвилин. Потім воду злити, а баклажани промити.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до злегка золотистого кольору.

М'ясо прокрутити разом з обсмаженою цибулею через м'ясорубку, додати яйце, посолити, поперчити за смаку і ретельно вимісити фарш. Сформувати фрикадельки.

Цукіні і помідори нарізати тонкими кружальцями, перець – смужками, цибулю-порей – тонкими кільцями. Помідори черрі розрізати навпіл.

У глибоку форму для запікання налити трохи рослинного масла і викласти всі овочі шарами, залишивши трохи цибулі-порею і помідори черрі. Кожен шар солити і перчити за смаком. Можна додати сушеного кропу.
Зверху укласти фрикадельки, посипати цибулею-пореєм і між ними укласти черрі. Скропити оливковою олією, накрити кришкою або фольгою і запікати в розігрітій до 180 & deg; C духовці близько 1 години. В останні 10 хвилин зняти кришку і запікати по д грилем.
Подавати, прикрасивши зеленню.

0/5 (0 Reviews)