Інгредієнти
- 800 г філе тріски
- 1 маленький пучок петрушки
- цедра 1 лимона
- сіль, чорний перець
- 80 г вершкового масла
- оливкова олія
Для соусу:
- 2-3 маринованих огурчіка- корнішона
- маленький пучок кропу
- 300 мл густого натурального йогурту
- 35 мл оливкової олії
- чорний мелений перець, сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для соусу огірочки дуже дрібно наріжте. Кріп подрібніть. Змішайте огірочки, кріп, йогурт і оливкова олія в мисочці, посоліть, поперчіть, перемішайте. Накрийте, поставте в холодильник. Крок 2
Для фрикадельок проверніть філе тріски через м'ясорубку. У петрушки видаліть стебла, листочки якомога дрібніше порубати. Посипте цедрою і знову порубати. Крок 3
Додайте подрібнену цедру і петрушку в рибний фарш, пріравьте сіллю і перцем, ретельно перемішайте. Крок 4
Вершкове масло наріжте кубиками зі стороною 3 мм. Змішайте фарш з вершковим маслом, ретельно вимісити руками. Крок 5
Мокрими руками формуйте з фаршу кульки діаметром 3-4 см, викладайте на застелену пергаментом плівку. Накрийте фрикадельки плівкою і поставте в холодильник на 30 хв. Крок 6
Мокрими руками формуйте з фаршу кульки діаметром 3-4 см, викладайте на застелену пергаментом плівку. Накрийте фрикадельки плівкою і поставте в холодильник на 30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!