ФРИКАДЕЛЬКИ З КРОЛИКА з картопляним пюре ВІД МИХАЙЛА Кукленка

ФРИКАДЕЛЬКИ З кРОЛИКА з картопляним пюре ВІД МИХАЙЛА Кукленка

Інгредієнти

  • 500 г філе кролика
  • 200 мл курячого бульйону
  • 1 цибулина шалот
  • 4 жовтки
  • 40 г борошна
  • вершкове масло
  • сіль

для пюре

  • 500 г картоплі
  • 120 мл жирних вершків

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Дрібно порубати філе кролика ножем або проверніть через м'ясорубку з крупними гратами. Очистіть і дуже дрібно наріжте шалот. Крок 2 Змішайте фарш з шалот, жовтками й борошном, приправити сіллю і ретельно вимісити. Закрийте і поставте в холодильник на 30 хв. Крок 3 Для пюре очистіть картопля, зваріть в киплячій воді до м'якості, протріть через сито або потовчіть толкушкой, додавши гарячі вершки. Крок 4 Сформуйте мокрими руками невеликі фрикадельки. Обсмажте фрикадельки на вершковому маслі до легкої скоринки, потім опустіть в киплячий бульйон, приправлений 20 г вершкового масла, варіть до готовності, 7-10 хв. Подавайте, полив бульйоном, з картопляним пюре. Господині на замітку

Завдяки смаку кролячого м'яса фрикадельки виходять дуже ніжними. І тому їх текстура може бути злегка грубуватою & ndash; найкраще рубати м'ясо ножем, а не використовувати м'ясорубку або тим більше блендер.

0/5 (0 Reviews)