смачне, ситне, корисне і нескладне блюдо!
Інгредієнти
- фарш яловичий 500 г
- печериці свіжі 100 г
- квасоля біла 250 г
- томатний сік 150 мл
- часник 2 шт.
- цибуля 1 шт.
- сіль, перець, цукор 1 щіпка
- зелень цибулі і петрушка 1 пучок
- рослинне масло для смаження 200 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Квасоля треба замочити не менше 4 годин. Крок 2
Печериці порізати пластинами, цибулину і 2 зубки часнику натерти на тертці. Крок 3
Гриби обсмажити на олії, потім додати до них квасолю, томатний сік і тушкувати до готовності квасолі. В кінці варіння додати сіль, перець і цукор. Крок 4
У фарш додати натерті цибулю і часник, сіль, перець, рубану зелень цибулі і петрушки, сформувати фрикадельки і обсмажити їх на сковороді на рослинному маслі. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!