ФРИКАДЕЛЬКИ З БАКЛАЖАНА І БІЛІЙ КВАСОЛІ

Дані овочеві фрикадельки прекрасна альтернатива м'ясним … Вони прості в приготуванні, поживні і ситні.

Пісні страви x Інгредієнти

  • квасоля біла (відварна або консервована) 150 г
  • баклажан (350 г) 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • часник (зубчики) 3 шт.
  • зелень петрушки пучок
  • вівсяні пластівці 40 – 50 г
  • сіль щіпка
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець щіпка

  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ФРИКАДЕЛЬКИ З БАКЛАЖАНА І БІЛІЙ КВАСОЛІ

Баклажан ретельно вимити і нарізати на невеликі шматочки. Присолити і злегка полив рослинним маслом, запекти в духовці хвилин 20. Крок 2

Цибулину нашаткувати і обсмажити до м'якості з подрібненим часником. Крок 3

ФРИКАДЕЛЬКИ З БАКЛАЖАНА І БІЛІЙ КВАСОЛІ

У чашу блендера укласти шарами відварну або консервовану квасолю, обсмажену цибулю, запечений баклажан, подрібнену зелень петрушки і вівсяні пластівці. Все подрібнити до однорідної маси. Присолити і поперчити за – смаку. Крок 4

ФРИКАДЕЛЬКИ З БАКЛАЖАНА І БІЛІЙ КВАСОЛІ

з овочевої маси вологими руками сформувати тюфтельки (розміром з волоський горіх) і укласти на деко, змащене олією. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20. Крок 5

Готові тюфтельки подавати з будь-яким овочевим гарніром, полив пісним соусом. Смачного!

0/5 (0 Reviews)