Дані овочеві фрикадельки прекрасна альтернатива м'ясним … Вони прості в приготуванні, поживні і ситні.
Пісні страви x Інгредієнти
- квасоля біла (відварна або консервована) 150 г
- баклажан (350 г) 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- часник (зубчики) 3 шт.
- зелень петрушки пучок
- вівсяні пластівці 40 – 50 г
- сіль щіпка
- рослинне масло
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець щіпка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Баклажан ретельно вимити і нарізати на невеликі шматочки. Присолити і злегка полив рослинним маслом, запекти в духовці хвилин 20. Крок 2
Цибулину нашаткувати і обсмажити до м'якості з подрібненим часником. Крок 3
У чашу блендера укласти шарами відварну або консервовану квасолю, обсмажену цибулю, запечений баклажан, подрібнену зелень петрушки і вівсяні пластівці. Все подрібнити до однорідної маси. Присолити і поперчити за – смаку. Крок 4
з овочевої маси вологими руками сформувати тюфтельки (розміром з волоський горіх) і укласти на деко, змащене олією. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20. Крок 5
Готові тюфтельки подавати з будь-яким овочевим гарніром, полив пісним соусом. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!