Фрикадельки існують ніби навмисне для кап-
Різня дітей. Від них не зможе відмовитися навіть найзапекліший приве-
реда. Дорослий – тим більше.
Інгредієнти
- сіль
- помідор – 2 шт
- 20 г каперсів
- сиру – нежирний, 1 ст. л.
- масло оливкове – 2 ст.л.
- 1 гілочка свіжого чебрецю
- 125 г змішаного фаршу (яловичого і свинячого)
- 1 ч. л. каперсів
- 200 г картоплі
- 1 ст. л. панірувальних сухарів
- 2 скибочки шинки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Картопля очистити, вимити, розрізати навпіл. Відварити 15-20 хв. в киплячій підсоленій воді. Воду злити, картоплю обсушити. Крок 2 Тим часом чебрець вимити, дрібно порубати. Змішати фарш з паніруванням, сиром і чебрецем, приправити сіллю і перцем. Сформувати з суміші фаршу з творгом і чебрецем дві ковбаски, обернути їх скибочками шинки, закріпити шпажками або зубочистками. Крок 3 Масло розігріти в сковороді, обсмажити фрикадельки в шинці з усіх боків протягом 10 хв. Вийняти і зберегти теплими. Помідори вимити, крупно порізати. Крок 4 Обсмажити, помішуючи, 2 хв. в тій же сковороді, де смажилися фрикадельки. Приправити сіллю і перцем. Викласти фрикадельки на тарілку, гарнірувати картоплею, томатами і каперсами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!