ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи В мультиварці

& nbsp;

Інгредієнти

  • 800 г яловичого фаршу
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • 2 шматка черствого білого хліба
  • 2 ст. л. борошна
  • 400 мл курячого бульйону
  • 4 ст. л. вершків жирністю 33%
  • 2,5 ст. л. вершкового масла
  • 2 ч. Л. рослинного масла
  • 1 ст. л. нарізаного кропу
  • щіпка меленого запашного перцю
  • сіль, чорний мелений перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи В мультиварці

1 Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи В мультиварці

Лук очистити, дрібно нарубати. Включити режим «Мультіпоповар» температуру 160 ° С. Розігріти 0,5 ст. л. вершкового масла і обсмажити цибулю, часто помішуючи, 4 хвилини. Перекласти у велику миску. Крок 3

ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи В мультиварці

Розкришити хліб в дрібну крихту, пересипати в миску до цибулі. Додати фарш, яйце, чорний і запашний перець, сіль. Ретельно перемішати і сформувати фрикадельки діаметром 4 см. Крок 4

ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи В мультиварці

Розтопити в чаші мультиварки 1 ст. л. вершкового і все рослинне масло. Обсмажити в режимі «Мультіповар» при температурі 160 ° С фрикадельки, перевертаючи, 5 хвилин. Перекласти на тарілку. Крок 5

ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи В мультиварці

У чаші мультиварки розтопити масло, що залишилося, додати борошно і смажити, постійно помішуючи, 1 хвилину. Поступово влити бульйон і вершки. Готувати в тому ж режимі, постійно помішуючи, 4 хвилини. Крок 6

Викласти в соус фрикадельки, акуратно перемішати і готувати в режимі «Підігрів» 20 хвилин. Крок 7

ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи В мультиварці

Перед подачею посипати кропом і подати.

0/5 (0 Reviews)