& nbsp;
Інгредієнти
- 800 г яловичого фаршу
- 1 яйце
- 1 цибулина
- 2 шматка черствого білого хліба
- 2 ст. л. борошна
- 400 мл курячого бульйону
- 4 ст. л. вершків жирністю 33%
- 2,5 ст. л. вершкового масла
- 2 ч. Л. рослинного масла
- 1 ст. л. нарізаного кропу
- щіпка меленого запашного перцю
- сіль, чорний мелений перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
1 Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Лук очистити, дрібно нарубати. Включити режим «Мультіпоповар» температуру 160 ° С. Розігріти 0,5 ст. л. вершкового масла і обсмажити цибулю, часто помішуючи, 4 хвилини. Перекласти у велику миску. Крок 3
Розкришити хліб в дрібну крихту, пересипати в миску до цибулі. Додати фарш, яйце, чорний і запашний перець, сіль. Ретельно перемішати і сформувати фрикадельки діаметром 4 см. Крок 4
Розтопити в чаші мультиварки 1 ст. л. вершкового і все рослинне масло. Обсмажити в режимі «Мультіповар» при температурі 160 ° С фрикадельки, перевертаючи, 5 хвилин. Перекласти на тарілку. Крок 5
У чаші мультиварки розтопити масло, що залишилося, додати борошно і смажити, постійно помішуючи, 1 хвилину. Поступово влити бульйон і вершки. Готувати в тому ж режимі, постійно помішуючи, 4 хвилини. Крок 6
Викласти в соус фрикадельки, акуратно перемішати і готувати в режимі «Підігрів» 20 хвилин. Крок 7
Перед подачею посипати кропом і подати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!