Інгредієнти < ul>
Для соусу:
- оливки без кісточок – 200 г
- варено-копчена шинка – 50 г
- велика цибулина – 1 шт.
- бульйон м'ясний – 500 мл
- солоне сало – 100 г
- помідор середнього розміру – 2 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- сіль – за смаком
- борошно – 1 ст. л.
- щіпка кайенского перцю
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Часник очистити і подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати в мисці яловичий і свинячий фарш, часник, петрушку, яйця, сіль і перець. Ретельно вимісити. Крок 2
розділити фарш на невеликі шматочки, скачати їх у кульки і обваляти в борошні. Поставити в холодильник. Крок 3
Сало і шинку нарізати невеликими шматочками. Лук очистити і подрібнити. Помідори вимити і нарізати невеликими шматочками. Крок 4
швидко обсмажити в сотейнику в розігрітій олії фрикадельки, 3-4 хв. Викласти на блюдо. Помістити в сотейник сало і шинку, готувати 6 хв. Додати цибулю, помідори, кайенский перець і борошно. Перемішати дерев'яною лопаткою і готувати 4 хв. Крок 5
влити бульйон, довести до кипіння. Повернути в сотейник фрикадельки, зменшити вогонь і готувати під кришкою 30 хв. Крок 6
оливки опустити на 3 хв. в киплячу воду. Відкинути на друшляк і додати до фрикадельок. Готувати під кришкою ще 10 хв. Подавати з картопляним пюре.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!