ФРАНЦУЗЬКИЙ САНДВІЧ «В ШУБІ»

Для тих, хто любить французькі грінки, але вважає їх занадто легким сніданком, ми пропонуємо кілька & laquo; важкий & raquo; варіант. Ми додали начинку і завернули сендвіч в м'яку теплу & laquo; шубку & raquo;.

Інгредієнти

  • 12 шматків житнього хліба або хліба для тостів
  • 3 ст . л. неострой гірчиці
  • 6 скибочок вареної шинки
  • 6 скибочок відвареного курячого філе або філе індички
  • 6 скибочок сиру
  • 2 яйця
  • 1/2 склянки молока
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Кожен шматок хліба змастіть гірчицею. На шість шматків хліба викладете послідовно по скибочці шинки, на неї – сир, потім шматочок філе; накрийте другим шматком хліба. Крок 2 В широкій мисці злегка збийте яйця з молоком, посоліть і поперчіть. У сковороді розігрійте масло. Крок 3 Сендвічі обережно занурюйте в яєчно-молочну суміш, потім обсмажують до золотистого кольору з двох сторін. Подавайте негайно. Корисна порада

Щоб цей сендвіч під час обсмажування не розвалюється, можете сколоти його зубочистками & ndash; тільки не забудьте вийняти їх перед подачею.

0/5 (0 Reviews)