ФРАНЦУЗЬКИЙ ПИРІГ ШАРКУТЬЕ

Якщо на вашому порозі з'явилися несподівані гості, такий пиріг буде вашим порятунком. У кожної господині в холодильнику, напевно, знайдуться шматочки ковбаси і сиру. Так ось з цих залишків можна легко, просто і швидко приготувати чудовий французький пиріг Шаркутье. & Nbsp; Здивуйте друзів незвичайної закускою!

ФРАНЦУЗЬКИЙ ПИРІГ ШАРКУТЬЕ

Інгредієнти

  • 200 г борошна
  • 110 мл молока
  • 3 яйця
  • 75 г твердого сиру
  • 100 г нежирної сирокопченої ковбаси
  • 100 г бекону
  • 100 г в'яленої шинки або гострої ковбаси з паприкою
  • 10 г розпушувача
  • 80 мл рафінованої олії плюс ще трохи для змащування
  • мелений чорний перець
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Натерти сир на дрібній тертці. Шинку, бекон і ковбасу нарізати дрібними кубиками Крок 2 Збити яйця з рослинним маслом до білого, всипати борошно з розпушувачем і сіллю, ретельно перемішати, поступово доливаючи молоко. Всипати тертий сир, доба-вить м'ясні інгредієнти. Крок 3 Влити тісто в змащену маслом форму для кексу, поставити на нижню або середню грати духовки. Крок 4 Випікати пиріг в розігрітій до 180 ° С духовці до золотистої скоринки, 40-45 хв. Перевірити готовність пирога зубочисткою, перш ніж виймати його з форми (вона повинна виходити з пирога сухою) Крок 5 Остудити пиріг на решітці. Перед подачею пиріг можна злегка підігріти над вугіллям на решітці, застеленій фольгою.

0/5 (0 Reviews)