Філіппінські лумпа

Словом & laquo; лумпа & raquo; на Філіппінах називаються роли, і варіантів & nbsp; їх там можна знайти безліч. & nbsp; Це і свіжі sariwa. І & laquo; голі & raquo; hubad, тобто ті, де є тільки & nbsp; сформована в & nbsp; виді ролу начинка, ні в що не загорнута. Але все ж найпопулярніший варіант & ndash; & nbsp; роли prito, & nbsp; засмажені у фритюрі. Його-то ми і хочемо вам запропонувати.

філіппінських лумпа

Інгредієнти

  • 25 аркушів готового тіста для спрінг- ролів 20 х 20 см
  • 1 кг не дуже жирного свинячого фаршу
  • 6 зубчиків часнику
  • 3 см свіжого кореня імбиру
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. світлого соєвого соусу
  • мелений чорний перець
  • пластівці перцю чилі
  • масло для фритюру
  • кисло-солодкий або солодкий соус чилі для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розріжте листи тесту навпіл, щоб вийшли прямокутники 10 х 20 см. Накрийте тісто вологим рушником, щоб воно не сохло. Крок 2 Роздавите, очистіть і подрібніть часник. Дуже дрібно наріжте імбир. Крок 3 Злегка збийте яйця з соєвим соусом, додайте імбир і часник, змішайте з фаршем. Приправте чорним перцем і пластівцями перцю чилі за смаком. Крок 4 Покладіть шматок тіста перед собою «вертикально», щоб коротка сторона виявилася перед вами. Крок 5 Покладіть на коротку сторону 1 ч. Л. з гіркою фаршу приблизно в 1,5 см від краю і звертайте щільний рол з відкритими краями. Останні 4 см тесту перед загортанням змочіть водою і покладіть рол на шов. Крок 6 Розігрійте масло для фритюру до 180 ° С. Акуратно, невеликими порціями опускайте в масло роли і обсмажуйте до коричневої скоринки. Крок 7 Готові роли викладайте в сито, що стоїть над паперовими рушниками, щоб скло масло. Крок 8 Подавайте роли гарячими, з кисло-солодким соусом або солодким соусом чилі. До речі

При бажанні такі роли можна робити не тільки зі свининою, а й з рубаним & nbsp; фаршем з & nbsp; курки.

0/5 (0 Reviews)