Словом & laquo; лумпа & raquo; на Філіппінах називаються роли, і варіантів & nbsp; їх там можна знайти безліч. & nbsp; Це і свіжі sariwa. І & laquo; голі & raquo; hubad, тобто ті, де є тільки & nbsp; сформована в & nbsp; виді ролу начинка, ні в що не загорнута. Але все ж найпопулярніший варіант & ndash; & nbsp; роли prito, & nbsp; засмажені у фритюрі. Його-то ми і хочемо вам запропонувати.
Інгредієнти
- 25 аркушів готового тіста для спрінг- ролів 20 х 20 см
- 1 кг не дуже жирного свинячого фаршу
- 6 зубчиків часнику
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 2 яйця
- 3 ст. л. світлого соєвого соусу
- мелений чорний перець
- пластівці перцю чилі
- масло для фритюру
- кисло-солодкий або солодкий соус чилі для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розріжте листи тесту навпіл, щоб вийшли прямокутники 10 х 20 см. Накрийте тісто вологим рушником, щоб воно не сохло. Крок 2 Роздавите, очистіть і подрібніть часник. Дуже дрібно наріжте імбир. Крок 3 Злегка збийте яйця з соєвим соусом, додайте імбир і часник, змішайте з фаршем. Приправте чорним перцем і пластівцями перцю чилі за смаком. Крок 4 Покладіть шматок тіста перед собою «вертикально», щоб коротка сторона виявилася перед вами. Крок 5 Покладіть на коротку сторону 1 ч. Л. з гіркою фаршу приблизно в 1,5 см від краю і звертайте щільний рол з відкритими краями. Останні 4 см тесту перед загортанням змочіть водою і покладіть рол на шов. Крок 6 Розігрійте масло для фритюру до 180 ° С. Акуратно, невеликими порціями опускайте в масло роли і обсмажуйте до коричневої скоринки. Крок 7 Готові роли викладайте в сито, що стоїть над паперовими рушниками, щоб скло масло. Крок 8 Подавайте роли гарячими, з кисло-солодким соусом або солодким соусом чилі. До речі
При бажанні такі роли можна робити не тільки зі свининою, а й з рубаним & nbsp; фаршем з & nbsp; курки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!