Фетуччіне АЛЛА БОСКАЙОЛА (& QUOT; ПАСТА лісники & QUOT;)

Фетуччіне – паста у вигляді довгих, плоских стрічок. Особливо хороша вона з легкими соусами – томатними або вершковими.

фетуччіне АЛЛА БОСКАЙОЛА (& amp; QUOT; ПАСТА лісник & amp; QUOT;)

Інгредієнти

  • 100 г грибів
  • 1 -2 ст. л. оливкового масла
  • 0,5 склянки білого сухого вина
  • сіль
  • 400 г пасти Феттучіні
  • 200 г зеленого горошку (свіжого або замороженого)
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 100 г телячого фаршу
  • масло вершкове – 60 г
  • часник – 2 зубчики
  • 60 г пармезану

Покроковий рецепт приготування

Лук і часник очистити, подрібнити. Гриби дрібно порізати. У сковороді розтопити 50 г вершкового масла, додати оливкове, обсмажити цибулю і часник до прозорості. Додати фарш і гриби, обсмажити, помішуючи, все разом ще 5-7 хв. Додати зелений горошок, влити вино і продовжувати готувати, помішуючи, поки майже вся рідина не випарується. Посолити і поперчити за смаком

Пасту відварити до готовності у великій кількості киплячої підсоленої води, відкинути на друшляк. Готову теплу пасту заправити вершковим маслом, перемішати з соусом і подавати, посипавши тертим пармезаном.

0/5 (0 Reviews)