Інгредієнти
- гриби – 100 г
- масло оливкове – 1-2 ст. л.
- Феттучіні Divella – 400 г
- телятина (фарш) – 100 г
- сир Пармезан – 60 г
- горошок зелений (свіжий або заморожений) – 200 г
- часник – 2 зубчики
- цибуля – 1 шт.
- масло вершкове – 60 г
- вино біле сухе – 0,5 склянки
- перець – за смаком
- сіль – за смаком
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Лук і часник очистити, подрібнити. Гриби дрібно нарізати. У сковороді розтопити 50 г вершкового масла, додати оливкове масло, обсмажити цибулю і часник до прозорості. Додати фарш і гриби, обсмажити, помішуючи, все разом ще 5-7 хвилин. Покласти горошок, влити вино і продовжувати готувати, помішуючи, поки майже вся рідина не випарується. Посолити, поперчити. Пасту варити у великій кількості киплячої підсоленої води протягом 7 хвилин до стану “аль денте”, відкинути на друшляк. Готову пасту заправити маслом, що залишилося, перемішати з соусом і подавати, посипавши натертим сиром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!