Феттучині АЛЛА БОСКАЙОЛА

феттучині АЛЛА БОСКАЙОЛА

Інгредієнти

  • гриби – 100 г
  • масло оливкове – 1-2 ст. л.
  • Феттучіні Divella – 400 г
  • телятина (фарш) – 100 г
  • сир Пармезан – 60 г
  • горошок зелений (свіжий або заморожений) – 200 г
  • часник – 2 зубчики
  • цибуля – 1 шт.
  • масло вершкове – 60 г
  • вино біле сухе – 0,5 склянки
  • перець – за смаком
  • сіль – за смаком

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Лук і часник очистити, подрібнити. Гриби дрібно нарізати. У сковороді розтопити 50 г вершкового масла, додати оливкове масло, обсмажити цибулю і часник до прозорості. Додати фарш і гриби, обсмажити, помішуючи, все разом ще 5-7 хвилин. Покласти горошок, влити вино і продовжувати готувати, помішуючи, поки майже вся рідина не випарується. Посолити, поперчити. Пасту варити у великій кількості киплячої підсоленої води протягом 7 хвилин до стану “аль денте”, відкинути на друшляк. Готову пасту заправити маслом, що залишилося, перемішати з соусом і подавати, посипавши натертим сиром.

0/5 (0 Reviews)