ФЕНХЕЛЬ з шинкою

ФЕНХЕЛЬ з шинкою

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • курячий або овочевий бульйон – 400 мл
  • фенхель – 2 головки
  • сіль – за смаком
  • масло вершкове – 50 г
  • сир пармезан тертий – 2 ст .л.
  • перець – за смаком
  • варено-копчена шинка – 200 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Фенхель вимити, обсушити і нарізати соломкою. Лук очистити, подрібнити. Шинку нарізати кубиками. Крок 2

ФЕНХЕЛЬ з шинкою

Розігріти в сотейнику масло, обсмажити цибулю, 4 хв. Додати фенхель і шинку. Готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи, 10 хв. Крок 3

Бульйон розігріти і влити в сотейник, приправити сіллю і перцем. Готувати без кришки 15 хв. Посипати сиром і відразу подати до столу.

0/5 (0 Reviews)