ФЕНХЕЛЬ ПО-Женевському з шинкою

запіканки можуть бути овочевими, а можуть бути овочевими з м'ясом або птахом – вони, як нам здається, більше припадуть до душі всієї сім'ї. Готувати їх краще відразу перед подачею і ставити на стіл гарячими в жароміцної посуді. Для зручності їх можна запікати в невеликих формочках – по числу їдців. & Nbsp;

Інгредієнти

  • 2-3 качанчики фенхелю
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 г вареної шинки

  • масло вершкове – 10 г
  • сік лимонний – 2 ст. л.
  • 150 мл вершків жирністю від 20%
  • борошно – 1 ст.л.
  • великих яєчних жовтки – 2 шт.
  • 50 г сиру твердих сортів
  • сіль і мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Фенхель вимити, нарізати кружальцями товщиною 1 см, покласти в металевий друшляк і опустити в киплячу підсолену воду на 3-4 хв. Крок 2 Шинку нарізати тонкими пелюстками. Вогнетривку форму для випічки змастити вершковим маслом. Покласти шарами фенхель і шинку. Скропити соком лимона. Крок 3 Холодні вершки змішати з борошном, сіллю і перцем, перелити в сотейник і готувати на невеликому вогні, постійно помішуючи, 10 хв. Зняти з вогню, додати яйця. Влити в форму. Посипати тертим сиром і запікати в розігрітій до 190 & # 186; С духовці 15 хв.

0/5 (0 Reviews)