Зимова їжа x Інгредієнти
- перець (болгарський, ластівка) – 6 шт.
- фарш ( будь-який) -300 г
- рис відварний-100 г
- цибуля ріпчаста – 2 шт.
- морква – 2 шт.
- томатна паста – 4 ст. л.
- часник – 4 зубчики
- зелень – за смаком
- сіль – за смаком
- мелений чорний перець – 1 ч. л.
- лавровий лист – 3 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Перець помити, відрізати кришечки, очистити від насіння . Крок 2 Моркву натерти на великій тертці, цибулю і часник дрібно порізати. Крок 3 До фаршу додати 2 ст. л. томатної пасти, рис, половину цибулі, половину моркви, половину часнику, трохи зелені, сіль, 0,5 ч. л. перцю. Ретельно перемішати. Крок 4 Нафаршировать перець, скласти в каструлю, залити водою наполовину. Додати 2 ст. л. томатної пасти, 0,5 ч. л. перцю, лавровий лист, лук і морква. Гасити до готовності. В кінці додати часник, сіль, зелень. закрити кришкою і дати настоятися. Крок 5 Подавати зі сметаною. До речі
Кришечки від перцю можна не викидати, а протушкувати разом з перцем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!