Інгредієнти
- перець кайенский – за смаком
- м'який вершковий сир – 150 г
- порошок каррі – щіпка
- цибуля-шалот – 1 маленька цибулина
- петрушка для прикраси
- дуже свіжі шампіньйони середнього розміру – 20 шт.
- варена шинка – 50 г
Покроковий рецепт приготування
У печериць видаліть ніжки, гострої чайною ложкою видаліть з капелюшків пластинки до гладкого про снования капелюшки. Присипте капелюшки зсередини сіллю, залиште на 10-15 хв. Дуже дрібними кубиками наріжте шинку, подрібніть шалот. Змішайте шалот, шинку, вершковий сир і каррі, приправте за смаком перцем. Нафаршіруйте цією сумішшю капелюшки. Дайте трохи постояти, прикрасьте петрушкою і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!