Фаршировані капелюшки печериць

Фаршировані капелюшки печериць

Інгредієнти

  • перець кайенский – за смаком
  • м'який вершковий сир – 150 г
  • порошок каррі – щіпка
  • цибуля-шалот – 1 маленька цибулина
  • петрушка для прикраси
  • дуже свіжі шампіньйони середнього розміру – 20 шт.
  • варена шинка – 50 г

Покроковий рецепт приготування

У печериць видаліть ніжки, гострої чайною ложкою видаліть з капелюшків пластинки до гладкого про снования капелюшки. Присипте капелюшки зсередини сіллю, залиште на 10-15 хв. Дуже дрібними кубиками наріжте шинку, подрібніть шалот. Змішайте шалот, шинку, вершковий сир і каррі, приправте за смаком перцем. Нафаршіруйте цією сумішшю капелюшки. Дайте трохи постояти, прикрасьте петрушкою і подавайте.

0/5 (0 Reviews)