Всі ми любимо грінки. Ті, хто не їсть хліб, теж люблять, їм просто не можна. Але тим, кому можна, ми радимо прошарувати золотисті грінки ветчінка і сиром. Ммм, & nbsp; як же це смачно!
Інгредієнти
- 2 шматки батона завтовшки 5 см
- 2 скибочки сиру
- 2 скибочки шинки
- 2 яйця
- 150 мл молока
- 4 листочка базиліка
- топлене або вершкове масло
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Надріжте обидва шматка хліба горизонтально по центру не до кінця, не дорізала приблизно на 1,5 см. Промажьте хліб всередині маслом, вкладіть по скибочці сиру і шинки, а також листочки базиліка. Крок 2 Збийте яйця з молоком і сіллю до однорідності в глибокій тарілці. Покладіть фарширований хліб в цю суміш і залиште, часто перевертаючи, щоб хліб ввібрав її рівномірно, приблизно на 3 хв. Крок 3 Розігрійте сковороду з маслом на сильному вогні, покладіть грінки, обсмажте з обох боків до рум'яної скоринки, по 1 хв., Зменшіть вогонь, закрийте сковороду кришкою, щоб грінки присмажився всередині, а сир розтанув, 3 хв. Подавайте негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!