Фарширована МЯСНАЯ НАРІЗКА

Фарширована МЯСНАЯ НАРІЗКА

Фарширована МЯСНАЯ НАРІЗКА

Інгредієнти

  • 1 ст. л. вершків
  • яйця – 2 шт
  • 8 шматочків салямі
  • сіль
  • 8 шматочків сиров'яленому шинки
  • 1 маринований солодкий перець
  • хрін
  • 8 шматочків ковбаси “мортаделла” або вареного окосту
  • огірок
  • 100 г зелених оливок
  • 1-2 волоських горіха
  • пучок кропу

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

1. Яйця зварити круто. Облити холодною водою, очистити від шкаралупи, відокремити білки від жовтків. Оливки відкинути на сито, дати стекти маринаду. Волоські горіхи потовкти. Оливки, огірок, маринований перець і білки дуже дрібно нарізати. Огірок присипати сіллю, потім віджати. Кріп вимити, обсушити і розібрати на невеликі гілочки. 2. Викласти в миску хрін і вершки, додати жовтки і ретельно розім'яти виделкою до отримання однорідної маси. 3. Додати подрібнені білки, перемішати. 4. Розділити яєчну суміш на 3 рівні частини. В одну додати подрібнені оливки, в іншу – огірок і волоські горіхи, в третю – перець. 5. На кожен шматочок м'ясної нарізки покласти по невеликій гілочці кропу. На салямі розкласти суміш з додаванням огірка і волоських горіхів, на мортаделлу – перцю, на шинку – оливок. 6. Згорнути нарізку у вигляді ріжків так, щоб гілочка кропу була в найширшій частині. При необхідності закріпити дерев'яними зубочистками. Викласти на блюдо сервіровки.

0/5 (0 Reviews)