ІНГРЕДІЄНТИ
Для гарніру:
- молочне потрошене порося вагою до 2,5 кг
- соління (огірки, помідори, квашена капуста) мочена брусниця
- 0,5 л білого сухого вина
- 300 г філе індички або курки
Для фаршу:
- 50 г кореня селери
- 20 г желатину
- 120 г цибулі
- олія – 3 ст.л.
- білок яєчний
- 700 г свинини
- 2 горошини запашного перцю
- 100 г моркви
- щіпка тертого мускатного горіха
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Дрібно нарізані овочі обсмажувати в олії 3 хв. Крок 2 Свинину пропустити через м’ясорубку, філе птаха дрібно посікти. Змішати обидва види м’яса, додати овочі, оливки, желатин, замочений в 100 мл води, приправити спеціями. Наприкінці ввести збитий у піну білок ретельно перемішати. Крок 3 Порося вимочувати у воді з додаванням вина 3 год. Обсушити, видалити всі кістки (хребет та ребра). Натерти зсередини сіллю та чорним перцем. Наповнити фаршем, повністю зашити розріз. Крок 4 Порося загорнути в полотняну серветку і варити на слабкому вогні 2,5 години в солоній воді з додаванням будь-яких коренів та трав. Вийняти з бульйону, звільнити від серветки, охолодити. Нарізувати|нарізати| порційними шматками і викласти на блюдо, склавши цілком. Крок 5 Гарнювати соліннями, подавати з хроном або гірчицею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!