ФАРШИРОВАНЕ ПОРОСЯ

ІНГРЕДІЄНТИ

Для гарніру:

  • молочне потрошене порося вагою до 2,5 кг
  • соління (огірки, помідори, квашена капуста) мочена брусниця
  • 0,5 л білого сухого вина
  • 300 г філе індички або курки

Для фаршу:

  • 50 г кореня селери
  • 20 г желатину
  • 120 г цибулі
  • олія – ​​3 ст.л.
  • білок яєчний
  • 700 г свинини
  • 2 горошини запашного перцю
  • 100 г моркви
  • щіпка тертого мускатного горіха

ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Дрібно нарізані овочі обсмажувати в олії 3 хв. Крок 2 Свинину пропустити через м’ясорубку, філе птаха дрібно посікти. Змішати обидва види м’яса, додати овочі, оливки, желатин, замочений в 100 мл води, приправити спеціями. Наприкінці ввести збитий у піну білок ретельно перемішати. Крок 3 Порося вимочувати у воді з додаванням вина 3 год. Обсушити, видалити всі кістки (хребет та ребра). Натерти зсередини сіллю та чорним перцем. Наповнити фаршем, повністю зашити розріз. Крок 4 Порося загорнути в полотняну серветку і варити на слабкому вогні 2,5 години в солоній воді з додаванням будь-яких коренів та трав. Вийняти з бульйону, звільнити від серветки, охолодити. Нарізувати|нарізати| порційними шматками і викласти на блюдо, склавши цілком. Крок 5 Гарнювати соліннями, подавати з хроном або гірчицею.

0/5 (0 Reviews)