Інгредієнти
- 800 г різаних томатів
- 2 стебла черешкові селери
- оливкова олія – 3 ст. л.
- морква – 1 шт
- 2 ст. л. тертого пармезану
- 50 г копченої шинки або бекону
- 200 мл сухого червоного вина
- 1 ст. л. рубленого базиліка
- 400 г пасти фарфалле
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля ріпчаста
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Морква, цибуля і селера очистити. Морква нарізати дрібними кубиками, селеру тонкими кільцями, цибулю дрібно посікти. Бекон також нарізати кубиками. Крок 2 Масло розігріти в каструлі або глибокій сковороді, обсмажити овочі з беконом 2-3 хв. Крок 3 Влити вино і випарувати наполовину на сильному вогні. У посуд з овочами додати рубані томати, посолити, поперчити. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати соус, помішуючи, 30 хв., Поки не загусне. В кінці приготування додати рубаний базилік. Крок 4 Фарфалле відварити в киплячій підсоленій воді згідно з вказівками на упаковці, відкинути на друшляк, обсушити. Змішати з соусом і подавати, посипавши тертим пармезаном.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!