Ескалоп з яблуками

ескалоп з яблуками

ескалоп з яблуками

Інгредієнти

  • масло вершкове – 50 г
  • біле сухе вино
  • мука
  • перець – за смаком
  • яблука – 150 г
  • свинина – 8 скибочок
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

У широкій сковороді розтопіть масло, додайте терті яблука, перемішайте і залиште на ГГН е на 5 хвилин. Потім розкладіть зверху скибочки свинини і обсмажте їх до золотистої скоринки з обох сторін. Полийте все невеликою кількістю вина. Коли вино випарується – посоліть і поперчіть. Господині на замітку Свинячі котлети в білому вині з соусом з тертих яблук – вишукану страву для будь-яких випадків, швидке і просте в приготуванні.

0/5 (0 Reviews)