Інгредієнти
- масло вершкове – 50 г
- біле сухе вино
- мука
- перець – за смаком
- яблука – 150 г
- свинина – 8 скибочок
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
У широкій сковороді розтопіть масло, додайте терті яблука, перемішайте і залиште на ГГН е на 5 хвилин. Потім розкладіть зверху скибочки свинини і обсмажте їх до золотистої скоринки з обох сторін. Полийте все невеликою кількістю вина. Коли вино випарується – посоліть і поперчіть. Господині на замітку Свинячі котлети в білому вині з соусом з тертих яблук – вишукану страву для будь-яких випадків, швидке і просте в приготуванні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!