Інгредієнти
- шавлія – 2 г
- спеції «прованські трави» – 1 г
- картопля – 100 г
- бекон с к – 10 г
- сіль – за смаком
- базилік зелений – 2 г
- оцет бальзамічний випарений – 5 г
- перець – за смаком
- свинина (корейка) – 100 г
- помідори-чері – 10 г
Покроковий рецепт приготування
м'ясо нарізати пелюстками по 50 г і відбити. Посолити, поперчити, додати спеції і зверху покласти по одному листку шавлії. Накрити невеликий смужкою бекону. Підготовлені шматочки корейки з шавлією і беконом скласти навпіл і насадити на шпажку. Смажити на грилі або на сковороді з рельєфною поверхнею. Відварну картоплю розрізати навпіл і смажити там же до утворення золотистої скоринки. На тарілку викласти смажену картоплю, потім дві шпажки з готовим ескалоп. Полити ускусом, декорувати базиліком і помідорами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!