Ескалоп з свинини З шавлією

Інгредієнти

  • шавлія – ​​2 г
  • спеції «прованські трави» – 1 г
  • картопля – 100 г
  • бекон с к – 10 г
  • сіль – за смаком
  • базилік зелений – 2 г
  • оцет бальзамічний випарений – 5 г
  • перець – за смаком
  • свинина (корейка) – 100 г
  • помідори-чері – 10 г

Покроковий рецепт приготування

м'ясо нарізати пелюстками по 50 г і відбити. Посолити, поперчити, додати спеції і зверху покласти по одному листку шавлії. Накрити невеликий смужкою бекону. Підготовлені шматочки корейки з шавлією і беконом скласти навпіл і насадити на шпажку. Смажити на грилі або на сковороді з рельєфною поверхнею. Відварну картоплю розрізати навпіл і смажити там же до утворення золотистої скоринки. На тарілку викласти смажену картоплю, потім дві шпажки з готовим ескалоп. Полити ускусом, декорувати базиліком і помідорами.

0/5 (0 Reviews)