Інгредієнти
- сіль
- шинка пармська – 3 скибочки
- телятина – 3 скибочки по 200 г
- листочки шавлії для прикраси
- масло вершкове – 1,5 ст. л.
- шавлія – 6 листочків
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> часник – 1 зубчик
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Часник очистити і роздавити. М'ясо добре відбити, натерти часником, приправити за смаком сіллю і перцем. Покласти на кожну скибочку телятини по 2 листочка шавлії, накрити шматочком шинки. Приколоти шинку до телятини дерев'яними зубочистками. Крок 2
Розігріти в сковороді олію і обсмажити м'ясо з двох сторін до золотистої скоринки, по 6-8 хв. При подачі прикрасити ескалоп листочками шавлії.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!