Інгредієнти
- 1 цесарка
- 400 мл бульйону з цесарки
- 2 великі морквини
- 2 черешки селери
- 1 середня біла цибулина
- 3 зубчики часнику
- 50 г золотого родзинок
- 8 плодів кураги
- 8 плодів чорносливу без кісточки
- 2 гілочки чебрецю
- 2 гілочки розмарину
- 2 лаврові листки
- 120 мл сухого хересу
- 120 мл хересного оцту
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> оливкова олія
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Обробити цесарку, відріжте крило до передостаннього суглоба. Обійдіть ножем плечовий суглоб, проведіть ножем уздовж хребта, зніміть філе з залишком крильця. Відокремте ніжки. Натріть м'ясо сіллю і перцем (каркас не знадобиться, з нього можна зварити бульйон). Крок 2 Розігрійте масло в сковороді з жароміцної ручкою, обсмажте цесарку з боку шкіри 5 хвилин, переверніть і переставте сковороду в розігріту до 150 ° С духовку на 5 хвилин (прожарювання – medium rare). Крок 3 Часник, цибуля, морква і селера очистіть і наріжте. Крок 4 Обсмажуйте часник в сковороді з оливковою олією на невеликому вогні 3 хвилини, не допускаючи покорічневенія. Додайте цибулю, моркву і селеру. Смажте на середньому вогні до м'якості 10 хвилин. Додайте листочки чебрецю і розмарину, родзинки, курагу, чорнослив і херес. Крок 5 Дайте алкоголю частково випаруватися, влийте оцет і через 5 хвилин бульйон. Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин, збираючи піну, якщо утворюється. Крок 6 Киплячим маринадом залийте підготовлену цесарку. Остудіть, маринують мінімум 6 годин. Подавайте ЕСКАБЄЧЄ холодним.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!