Джамбалайя СО СВИНИНОЮ І чорізо

Джамбалайя СО СВИНИНОЮ І чорізо

Джамбалайя СО СВИНИНОЮ І чорізо

Інгредієнти

  • 700 г м'якоті свинини
  • 2 щіпки гострого червоного перцю
  • 1 ст. л. рубаної зелені петрушки
  • 2 щіпки меленого чорного перцю
  • 100 г кореневої селери
  • 1 зелений солодкий перець
  • сіль
  • перець чорний мелений
  • 100 г ковбаси” чорізо “
  • найкраще – з Південної Кароліни
  • масло вершкове – 50 г
  • 1 ч. л. сушеного чебрецю
  • 200 г американського білого рису,

Покроковий рецепт приготування

масло розігріти на великій сковороді. Додати свинину, довільно нарізану невеликими шматками, і підрум'янити її, протягом 10 хв .; перекласти на тарілку, приправити сіллю і перцем, перемішати. У гарячий жир, що залишився на сковороді, покласти дрібно нарізані солодкий перець і селера, рис і червоний перець; ретельно перемішати. Влити 3 склянки гарячої води, додати сіль і залишилися прянощі. Зверху покласти шматки свинини, а на них розкласти тонко нарізану ковбасу “чорізо”. Накрити кришкою і готувати 20 хв. на середньому вогні. Потім зняти кришку і готувати ще 3 хв., Поки не випарується вся залишилася волога.

0/5 (0 Reviews)