Дюшбара- так називаються азербайджанські пельмені – за розміром удвічі менше звичайних. Пельмені готують в бульйоні.
Кращі народні рецепти. Супи x Інгредієнти
- цибуля середній – 500 г
- сіль – за смаком
- кінза
- баранина – 1 кг
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець чорний – за смаком
Для засмажкою
- паста томатна – 2 ч. л.
- масло рослинне
Для тесту
- вода – 200 мл
- сіль – за смаком
- просіяне борошно
- яйце – 1 шт.
- масло рослинне – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'якоть баранини прокрутити через м'ясорубку, додати цибулю, перець, кінзу і добре перемішати. З борошна, води, яйця, рослинного масла і солі замісити круте тісто. Накрити поліетиленовою плівкою і дати вилежатися 20 ~ 30 хвилин. Тісто розкачати в тонкий пласт (товщиною не більше 1 мм) і розрізати його на квадрати зі стороною 2,5 ~ 3 см. У центр квадрата покласти трохи фаршу. Кожен квадрат скласти трикутником, защипи краю, а куточки соедінінть. Крок 2 У невеликій сковороді пасерувати цибулю і томатну пасту. У каструлю з киплячим бульйоном опустити пельмені і пасеровану цибулю з томатною пастою. Варити до готовності. При подачі дюшбари посипати зеленню. Господині на замітку Дюшбара – це азербайджанські пельмені. За розміром вони вдвічі меншими за звичайні. Пельмені готують в бульйоні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!