Інгредієнти
- Свинячі відбивні – 4 шт
- Чебрець – 2 гілочки
- Розмарин – 2 гілочки
- Оливкова олія – 50 мл
- Молода картопля – 800 г
- Лук-шалот – 300 г
- Велика морська сіль
- Перець
Покроковий рецепт приготування
крок 1 Відбивні вимити. Гілочки чебрецю і розмарину розтерти, перемішати з оливковою олією, сіллю і перцем. Натерти м'ясо пряним маслом і прибрати в холодильник на 30 хв. Крок 2 Духовку розігріти до 200 градусів. Картопля розрізати навпіл або на четвертинки. Лук порубати. Змастити вершковим маслом форму і укласти в неї картоплю і цибулю і посолити. Запікати 25 хв. Крок 3 Відбивні вийняти з холодильника і викласти на картоплю з цибулею. Запікати в духовці ще 20 хв, до появи золотистої скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!