Ситний і смачний пиріг із дріжджового тіста з фаршем і картоплею – це прекрасний спосіб зібрати всю родину за столом!
фарш-кидок x Інгредієнти
- дріжджове тісто 500 г
- м'ясний фарш 200 г
- картопля 2 шт.
- цибуля 1 шт.
- часник 2 зубчики
- сметана 3 + 1 (для змащування) ст.л.
- сіль за смаком
- перець за смаком
- суміш спецій за смаком
- кунжут для посипання
- лавровий лист 1 лист
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготовим фарш зі свинини і яловичини. Чистимо картоплю, часник і цибулю. Нарізаємо їх невеликими кубиками, цибулю і часник подрібніше. Змішаємо все разом. Крок 2
Додаємо сметану, солимо перчимо, додамо улюблені спеції (трави) за смаком. Крок 3
З дріжджового тіста розкачати два пласти (низ і верх пирога). На деко викладемо нижній шар тіста. Розподілимо начинку, лавровий лист розламаємо на 2 частини і покладемо на фарш. Накриємо другим шаром тіста. Защіпнём по краях, в середині зробимо дірочку для виходу пари. Смажена верх пирога сметаною, посиплемо кунжутом. Випікаємо приблизно 1 годину при Т 180-190 градусів.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!