ДОМАШНЄ РАГУ СО СВИНИНОЮ

Ситне і затишне домашнє блюдо.

ДОМАШНЕЕ РАГУ СО СВИНИНОЮ

ДОМАШНЕЕ РАГУ СО СВИНИНОЮ

Оливкова настрій x Інгредієнти

  • свинина 250 г
  • сидр напівсухий 250 мл
  • сіль морська-за смаком
  • шавлія сушений-за смаком
  • суміш перців-за смаком
  • оливкова олія 3 ст.л .
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • борошно 1 2 ст.л.
  • томати у власному соку 250 мл
  • картопля 4-5 шт.
  • розмарин сушений-за смаку

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть картопля і відваріть його до готовності, посоліть, поперчіть за смаком. Поки вариться картопля, займіться рагу. Для цього очистіть овочі і крупно наріжте. Свинину наріжте шматочками приблизно 2 см. Сковороду поставте на вогонь, викладіть овочі, прянощі, хлюпніть оливкова олія і смажте 5 хвилин, додайте м'ясо, борошно. Влийте алкоголь і помідори. Крок 2 Перемішайте, посоліть, поперчіть. Доведіть до кипіння, закрийте кришкою і тушкуйте до готовності м'яса. Зніміть рагу з вогню, перекладіть у жароміцних форму. Крок 3 З відвареної картоплі злийте воду, додайте молоко, вершкове масло, поперчіть і при необхідності посоліть. ретельно розімніть в пюре. Викладіть пюре на рагу, не прагніть розрівнювати, нехай буде як буде. Зверху посипте розмарином, збризніть оливковим маслом. Крок 4

ДОМАШНЕЕ РАГУ СО СВИНИНОЮ

Запікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів в духовці протягом 25-30 хвилин (до рум'янцю вгору картоплі). Крок 5

ДОМАШНЕЕ РАГУ СО СВИНИНОЮ

Смачного!

0/5 (0 Reviews)