Домашня кухня завжди асоціюється з приємним теплом і сімейним затишком. У кожному домі господиня готує печеня по-своїми правилами і існує безліч варіацій і секретів приготування. Я пропоную вам спробувати цей простий рецепт смачного і ароматного страви зі свининою!
Інгредієнти
- м'ясо (свинина) 700 г
- картопля 1 кг
- морква 2 шт.
- цибуля (червоний) 1 шт.
- перець (болгарський) 1 шт.
- перець (чилі) 1-2 шт.
- помідор 1 шт.
- часник 2 зубчики
- лавровий лист 2 (листка) шт.
- спеції 1 ч.л.
- зелень по -вкусу
- вино (сухе) 1 ст.л.
- томатна паста 1-2 ст.л.
- вода 1 склянка
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Помити овочі і очистити коріння. М'ясо розморозити і підготувати для нарізування. Крок 2
Нарізати моркву кубиками. Крок 3
Також, нарізати Червона цибуля. Крок 4
Картопля, помідор, перець солодкий нарізати кубиками. Перець пекучий нарізати кільцями, а часник тонкими часточками. Крок 5
М'ясо свинини нарізати невеликими шматочками. Крок 6
Обсмажити всі інгредієнти на рослинному маслі. Крок 7
Додати столову ложку сухого червоного вина. Крок 8 Близько двох столових ложок томатної пасти кладемо і розмішуємо. Крок 9
Потім заливаємо склянкою води і залишаємо гаситься під кришкою на 30-40 хвилин, періодично помішуючи. Крок 10
Буквально за 5-10 хвилин додаємо спеції, лавровий лист і брусочек вершкового масла по-смаку. Подавати спекотне, як самостійне гаряче блюдо. Смачного! Корисна порада
Якщо ви не любите гостре, раджу акуратно додавати в блюдо стручковий, пекучий перець чилі. При тривалому приготуванні, його смак розкривається і посилюється гострота. Можете очистити плід від насіння, так як в них міститься основна пекучість перцю.
Господині на заміткуОвочі та м'ясо відмінно гармоніюють і доповнюють одна одну, & nbsp; роблячи це блюдо не тільки смачним, але і корисним, а також ситним і поживним.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!