Ось і все. Виходить дуже смачно.
Все на пікнік! x Інгредієнти
- 1 кг яловичини
- 200 г свинячого сала
- 3 цибулини середнього розміру
- сіль – за смаком
- червоний перець – за смаком
- соус Kikkoman – за смаком
- зелена цибуля
- зелень (петрушка, кінза, базилік)
Покроковий рецепт приготування
Всі інгредієнти пропустити через м'ясорубку 2 рази, щоб добре все подрібнити. Додати соус Kikkoman. Соусу потрібно небагато, так як невелика кількість вже дає аромат і бажаний смак. Потім всю масу потрібно силою кидати на стіл, поки вона не стане в'язкою. Після цього фарш покласти в холодильник на кілька годин. Досить 2-3 години. Сформувати кульки невеликого розміру і, змочуючи руки у воді, акуратно нанизати їх на шампури. Готувати на мангалі на розжареному вугіллі до готовності.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!