Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти
- цибуля – 1 шт.
- сіль – 1/2 ч. л.
- борошно просіяне – 2 склянки
- вода – 1/2 склянки
- молоко – 5 ст. л.
- перецчерний мелений – за смаком
- яйце – 1 шт.
- свинина (шийна частина) – 300 г
- яловичина – 300 г
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Просіяти борошно, додати сіль і зробити поглиблення, вбити яйце, додати води і замісити круте тісто. Накрити плівкою і залишити “відпочити” на 30 хвилин. Для начинки прокрутити свинину і яловичину разом з цибулею. Додати молоко, посолити і поперчити. Тісто тонко розкачати, за допомогою склянки вирізати кружки. Покласти на середину начинку, зашепіть краю, вмочивши пальці в воду. Присипати дошку борошном, розкласти пельмені і прибрати в морозилку. Після того, як пельмені повністю замороження, скласти їх в пакет, зав'язати і прибрати в морозильник або відварити до готовності.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!