Інгредієнти
- 700 г приготованого м'ясного фаршу
- 250 г білого хліба без кірки
- рослинне масло для обсмажування
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Хліб розмолоти в блендері або натерти на дрібній тертці – вийде так звана біла панірування. При обсмажуванні вона не дає котлет розвалитися і в той же час не утворює жорсткої скориночки. Котлети виходять дуже ніжними. Крок 2
Для того щоб котлети вийшли пишними, фарш потрібно як слід «відбити». Кожну виліплену котлетку, перед тим як обваляти в паніровці, взяти в руки і помісити, сильно б'ючи по фаршу долонями. Обваляти кожну котлету в білій паніровці, надаючи їй ту форму, яку ви вибрали. Викласти котлети на піднос або обробну дошку. Крок 3
У сковороді розігріти рослинне масло. Ще раз обваляти котлети в паніровці і обсмажувати по 4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь до мінімуму. Накрити сковороду кришкою і готувати 10 хв. Пишні, соковиті, ароматні котлети гарні і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Холодні вони не менш смачні, ніж гарячі, – їх зручно брати для перекусу на роботу, забезпечити ними дитини до школи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!