Домашні котлети на сковороді – класика сімейної вечері. Рецепт домашніх котлет на сковороді є в кожній родині. Зазвичай такі котлети готують з суміші яловичого і свинячого фаршу, в продажу він так і називається & quot; Домашній & quot;. & Nbsp;
Інгредієнти
- 700 жирної м'якоті свинячої шийки
- 600 г м'якоті пісної яловичини
- 150 г черствого білого хліба
- 70 мл молока
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- топлене масло
- сіль, мелений чорний перець
- рисова або звичайна мука для обвалювання
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
З & nbsp; хліба зріжте кірки, м'якуш наріжте шматками і & nbsp; замочіть його в & nbsp; молоці на & nbsp; 7-10 & nbsp; хв. Лук і & nbsp; часник очистіть і & nbsp; дрібно порубати або натріть на тертці. Крок 2
Наріжте яловичину і & nbsp; свинину середніми шматками, пропустіть через м'ясорубку. Руками перемішайте м'ясний фарш з & nbsp; цибульний-часниковою пастою, додавши хліб з & nbsp; молоком і & nbsp; 3-4 & nbsp; ст. & Nbsp; л. води. Посоліть і & nbsp; поперчіть. Крок 3 Отбейте фарш, збираючи його в & nbsp; грудку і & nbsp; з & nbsp; силою кидаючи про робочу поверхню. Через 5-7 хв. відбивання фарш повинен перестати розлітатися на шматки. Накрийте його і & nbsp; покладіть в & nbsp; холодильник на 30 & nbsp; хв. Крок 4
Мокрими руками формуйте круглі товстенькі котлети. Обвалюють котлети в & nbsp; борошні, стряхивайте зайву. Крок 5
Розігрійте масло в & nbsp; великій сковороді з & nbsp; товстим дном. Обсмажте домашні котлети на сковороді на сильному вогні, з & nbsp; обох боків до рум'яної скоринки, потім доведіть до готовності на маленькому вогні під кришкою, час від часу перевертаючи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!