Кращі народні рецепти. Рис і крупи x Інгредієнти
- курка (шлунки) – 500 г
- крупа перлова – 1 стакан
- цибуля великий – 1 шт.
- листя виноградні
Покроковий рецепт приготування
Крупу замочити на ніч. Відварити в підсоленій воді майже до готовності. Шлуночки промити, залити водою. Дати закипіти, зняти піну і варити до м'якості. Посолити. Цибулину дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. Шлуночки нарізати тонкою соломкою. Змішати крупу, цибулю і шлунки. Начинити виноградне листя. Гасити в бульйоні 15-20 хвилин на повільному вогні. Подавати зі сметаною
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!