Страва готується в пост і на святковий стол.Еслі подається в гарячому вигляді, то в якості основного.Еслі в холодному, то як закуска.
Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 2 шт.
- кінза (зелень) – 1 ст. л.
- булгур – 1 стакан
- масло оливкове – 5 ст. л.
- сіль – за смаком
- виноградне листя свіжі або консервовані – 100 г
- м'ята (зелень) – 1 ст. л.
- перець чорний – за смаком
- перець червоний – за смаком
- петрушка (зелень) – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Підготувати начинку з булгура. Нарізати дрібно цибулю, додати масло, спеції і зелень. Добре перемішати. Виноградне листя промити, покласти начинку і згорнути трубочкою. Щільно укласти в каструлю, долити води до половини рівня і поставити гаситися на “тихий” вогонь під закритою кришкою до готовності булгура. Подавати можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!