Майже & quot; мамин & quot; супчик, який підходить для здорового раціону. Мінімум & nbsp; жирів, максимум білків і корисної клітковини. Ще важливо, що досить замінити рафіновані продукти на природні, неочищені, і & quot; баластних & quot; калорій у вашому харчуванні стане набагато менше. Бурий рис – саме з таких натуральних продуктів, оскільки не піддавався примусової шліфовці і зберіг всі, що містить багата вітамінами оболонка кожного зерна. & Nbsp; & nbsp;
Інгредієнти
- рис бурий – 600 г
- сіль за смаком
- 1 ст.л. оливкового масла (за бажанням)
Для бульйону:
- цибуля ріпчаста очищений – 200 г
- морква очищена – 300 г
Для подачі:
- цибуля зелена – 8 г
- кріп – 16 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> петрушка – 16 г
Для фаршу:
- філе курки – 600 г
- яйце – 1 шт.
- сіль – 6 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для бульйону нарізані соломкою моркву і ріпчасту цибулю залити водою (1,8 літра) і поставити варитися на повільному вогні приблизно 35-40 хвилин . Зняти з плити, дати настоятися. Крок 2 Рис засипати в киплячу підсолену воду Варити до готовності, періодично помішуючи. Крок 3 Куряче філе без шкіри пропустити через м'ясорубку. У яєць відокремити білок від жовтка і додати його в фарш, посолити, добре відбити. Крок 4 Від фаршу відокремити шматочок в 20-25 г, скачати його в кульку. Так само приготувати всі інші фрикадельки. Крок 5 Відварювати фрикадельки в киплячій воді близько 10 хвилин. Потім перекласти шумівкою в тихо киплячій овочевий бульйон, додати (якщо зважитеся) ложку оливкової олії і доварити фрикадельки. За хвилину до готовності фрикадельок додати в суп бурий рис. Посипати свіжої рубаною зеленню і зняти суп з плити. До речі
Рецепт надано Віталієм Карсаевим, шеф-кухарем мережі кав'ярень & laquo; Кавоманія & raquo;.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!